Sinterklaas 2015

Sinterklaas in Aberdeen. Op deze mooie besneeuwde zondag kwam Sint niet per schimmel, maar met een knalrode Mini bij Crathes Hall. Veel blije kinderen stonden Sint en zijn pieten buiten op te wachten. Ook de honorair consul heette Sinterklaas welkom.
foto 1

Binnen was het een gezellig feest waarbij de Schotse piet zichzelf moest bewijzen door allerlei opdrachten te doen; inpakken, dansje doen, pakjes door de schoorsteen gooien en een gedicht maken.foto 15

Ook de kinderen en de ouders kwamen aan de beurt. De kinderen van ISA deden een dansje en een liedje en de kinderen van Cults Primary en de Nederlandse club deden een rijmpje en een dansje. Enkele papa’s werden uit het publiek gehaald om een liedje te zingen en de mama’s moesten een dansje doen.

Het was leuk om te zien hoeveel nieuwe gezichten er waren. Een heel gezellig en interactief sinterklaasfeest. Sinterklaascommissie bedankt!!

Leden kunnen hieronder inloggen voor meer foto’s.

U moet inloggen om de rest van dit artikel te lezen; u kunt hier .

You may also like...