Zwarte Pieten bij de Nederlandse Taal Club (NTC)

Ook dit jaar hebben de Zwarte Pieten weer een bezoek gebracht aan de kinderen van de NTC locatie Cults Primary. Het begon met luid bonzen op de ramen, de spanning steeg en ja hoor 2 Pieten kwamen al strooiend het lokaal binnen. Wat waren ze blij om de kinderen weer te zien!
thumb_DSC_0096_1024

De Pieten hebben de kinderen geholpen met allerlei spelletjes of was het andersom?? Zo was er pepernoten sjoelen, pakjes gooien, pepernoten darts, mandarijnen race en pepernoten blazen. Ook was er nog een vragenronde aan de Pieten.  Alle kinderen hebben super goed hun best gedaan en kregen aan het einde van de middag een zak met lekkers van de Pieten.


thumb_DSC_0099_1024

Inloggen voor meer foto’s

U moet inloggen om de rest van dit artikel te lezen; u kunt hier .

You may also like...