Koningsdag 2016

Iemand van de organisatie staat in het goede boekje van de Schotse weergoden. Na koude weken met onweersbuien, hagel en sneeuw, kwam de zon precies op het juiste moment te voorschijn voor de Nederlandse Koningsdag in Aberdeen.

Op zaterdag middag was er weer veel oranje te zien en veranderde de Kippie Club in een ware vrijmarkt. De middag ging van start met koffie en taart. Een veeltal van springkussens en luchtkastelen zorgde voor entertainment op het grasveld, terwijl de volwassenen konden bijkletsen. Al gauw zag je veel kinderen op blote voeten en met korte mouwen, want de zon deed echt haar best. Aan het eind van de middag was er veel speelgoed verkocht en gekocht tot blijdschap van menig kind. Dan was er nog een lekkere barbeque om de dag af te sluiten. Eind goed, al goed. Wederom een geslaagde dag, met dank aan de organisatie!

U moet inloggen om de rest van dit artikel te lezen; u kunt hier .

You may also like...