Even voorstellen – Het nieuwe bestuur van de NVA

het-bestuur

Wat een eer om het stokje van voorzitter over te mogen nemen van Emile Fokkema. Het nieuwe bestuur bestaat nu uit; Charles Dresen (Vice-voorzitter), Marlies Goense-Suyver (Secretaris), Monika van Spronsen (Penningmeester), Lydia van Beers en Anton Gerbrandy (beide Algemeen Lid). Monika en Lydia zijn al sinds begin 2015 actief in het bestuur.
Via deze weg wil ik graag Emile, Rene, Annelies en Mieke bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. Heel veel succes met jullie verhuizing en terugkeer naar Nederland.
Aan de leden wil ik graag zeggen: ideeën en vrijwilligers voor, tijdens of na de activiteiten zijn altijd welkom! Mocht je een bijdrage willen leveren of heb je ideeën voor een activiteit, schroom dan niet om een berichtje te sturen naar info@nvaberdeen.com
Ik hoop jullie te zien op 20 november bij het grote Sinterklaasfeest. En hou alvast zondag 15 januari vrij in jullie agenda!
Marianne van Zeil-van Lith (Voorzitter NVA)

You may also like...